menu sluit menu

even voorstellen

Home » Over ons » Wie ben ik

Mijn naam is Karolina Slot-Kubrak,een trotse en toegewijde moeder van Filip 12 en Sofie 10 en onze kleine Bruno bijna 2.

Ik ben 13 jaar gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven. 

Na lange tijd alleen te durven dromen over mijn eigen onderneming heb ik eindelijk mijn hart gevolgd en het is mij gelukt om mijn droom waar te

www.natuurlijkmooizijn.com

 maken-MIJN EIGEN SCHOONHEIDS /WELNESSPRAKTIJK! Ik ben er enorm trots op!

Uit passie voor de natuur en haar weldadige krachten, liefde voor de medemens en het verzorgen van eigen lichaam en geest heb ik Natuurlijk Mooi opgericht.
Ik ben ervan overtuigd dat lichaam en geest voortdurend naar BALANS zoeken, zoals alles op aarde.
Daarom is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.
Zoveel van binnen (voeding, rust, vochtbalans) als van buiten (bescherming tegen de zon, juiste 

verzorgingsproducten, schone en gezonde leef/woonomgeving) en zoveel lichamelijk (door genoeg te bewegen, 

gezond te eten, voldoende nachtrust= regeneratie van het lichaam) als geestelijk (ontspanning, voldoende slaap en rust, meditatie).

Het menselijk lichaam beschikt over het vermogen om zichzelf te herstellen en te regenereren mits de balans enigszins bewaard wordt.
Door het steeds drukker wordend dagelijks leven vergeten we te ontspannen en te onthaasten waardoor we steeds meer last krijgen van stress, lichamelijke klachten, gezondheidsproblemen en kunnen we niet meer onze innerlijke krachten gebruiken waardoor de dagelijkse beslommeringen tot grote obstakels uitgroeien.
Als we minder goed in ons vel zitten is het ook gelijk aan ons lichaam en uitstraling te merken (vermoeide uitstraling, lichamelijke spanning, rusteloosheid).
Als we ons goed en fit voelen stralen we dat uit, een blije blik en een mooie glimlach siert immers iedereen.
Daarom zijn alle behandelingen bij Natuurlijk Mooi zo samengesteld, dat er naast de lichamelijke verzorging ook altijd aandacht wordt geschonken aan de geestelijke aspecten en invloeden die verschillende behandelingen zoals bv massages op ons uitoefenen.
Zo zijn in alle gelaatsbehandelingen en hand- en voetbehandelingen ontspannende massages geïntegreerd.
In de salon heerst een serene en rustgevende sfeer waardoor u gelijk de ontspanning ervaart.

Om mijn werk goed te kunnen uitvoeren en u de hoogste kwaliteit van behandelingen te bieden heb ik een opleiding tot Schoonheidsspecialiste gevolgd op de Haarlemse Akademie in Uitgeest. In jullie 2013 heb ik mijn diploma behaald.

Deze opleiding staat zeer hoog aangeschreven en is erkend door de Brancheorganisatie Schoonheidsverzorging ANBOS (www.anbos.nl).
Daarnaast heb ik een workshop Hotstone massage, French pedicure gellak, wimpers extentions One by one, en verschillende Cenzaa workshops gevolgd. Daarbij heb ik me verdiept in yoga en yogaleer, ademhalingstechnieken, gezonde voeding, bindweefsel massage, chakramassage en aromatherapie.
Ik wil mijzelf voortdurend blijven ontwikkelen om u de hoogste kwaliteit van de behandelingen te kunnen bieden. 
Kom gerust langs bij Natuurlijk Mooi en ervaar zelf de werkzaamheid en de geursensatie van de heerlijke producten, weldadige en ontspannende behandelingen en ontdekt de kracht van de natuurlijke verzorging.

Graag tot ziens bij Natuurlijk Mooi.

 

 

Contact

Schrijverskwartier 67
1967 JH Heemskerk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: