menu sluit menu

Schoonheidssalon & welness Natuurlijk Mooi Beverwijk

Home » Over ons

massages,skincare, welnessNatuurlijk Mooi heb ik opgericht vanuit mijn liefde voor de natuur en haar weldadige krachten, verzorgen van de mensen om mij heen en de overtuiging dat een gezonde geest in een gezond, gebalanceerd lichaam schuilt. De ontspanning en het algemeen welnessgevoel dat ik zelf ervaar tijdens een massage of /en schoonheidsbehandelingen hebben mij aangezet tot het willen doorgeven van deze weldaad aan anderen vanuit mijn eigen salon. De natuurlijke krachten van het lichaam om zich te herstellen worden ondersteund door de behandelingen met heilzame en verzorgende eigenschappen van natuurlijke producten.

Natuurlijk mooi staat niet alleen voor een mooi en verzorgd uiterlijk maar ook voor een gezonde, gebalanceerde en natuurlijke levensstijl waardoor het lichaam eigen natuurlijke krachten en schoonheid uitstraalt.

Natuurlijk mooi werkt uitsluitend met milieuvriendelijke, plantaardige en dierproefvrije en parabeenvrije producten. Niet alleen de producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn natuurvriendelijk maar ook alle schoonmaakproducten, wasmiddelen etc zijn milieubewust gekozen. In de salon probeer ik zeer verantwoord om te gaan met energie, waterverbruik en probeer afval te minimaliseren ( bijv. door gebruik van pompjes ipv spuitbussen, navul verpakkingen).

Een bezoek aan Natuurlijk Mooi betekend maximale ontspanning en verzorging in een rustige en serene sfeer. Door de persoonlijke aandacht worden de behandelingen aangepast aan uw wensen  zodat u optimaal kunt genieten. Naast de schoonheidsbehandelingen sta ik altijd klaar met verzorgins- en voedingsadvies.

 

Contact

Jean Louis Pisuisselaan 2
1948 AH Beverwijk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: