menu sluit menu

Langdurig gladde en verzorgde benen, oksels en bikinilijn.

Home » Behandelingen » Ontharing

Van alle ontharingsmethodes wordt harsen (waxen) misschien wel als een van de beste beschouwd omdatde verhouding prijs/duurzaamheid van het resultaat goed is.

Wat gebeurt er tijdens het harsen?

Tijdens het harsen worden de haartjes met wortel en al uit het haarzakje getrokken (daarom ontsaan er geen stoppels). De warme, vloeibare hars wordt op de huid aangebracht, daarna afgedekt met een strip die vervolgens met een besliste en snelle beweging de inmiddels gestolde hars inclusief haartjes verwijdert. 

Tijdens het harsen worden de haartjes uit de haarzakjes verwijderd, maar het aantal haarzakjes neemt door harsen natuurlijk niet toe. De beharing wordt dus niet dikker of voller door het harsen. Ook zijn de haartjes die na het harsen terugkomen niet zwarter oh harder dan voorheen. 

Harsen wordt in het algemeen als onprettig en door sommige als pijnlijk ervaren maar  u bent voor 3-6 weken verzekerd van gladde benen, oksels en bikinilijn.

Harsen van het lichaam is dus ideaal voor vakantie.
Omdat de haren 3 tot 6 weken wegblijven is harsen een uitkomst voor  de zomermaanden en als je op vakantie gaat. Je hoeft dan niet elke dag te scheren  en kunt zorgeloos genieten van zon, strand en zee.

 

Verschil met scheren.
Met scheren krijg je harde stoppels omdat de haar in het midden wordt afgesneden en daar is de haar op zijn dikst. Bovendien moet je regelmatig scheren, anders zijn er weer stoppels zichtbaar en voelbaar.

 

Voordelen van harsen:

 

  • Je haar blijft langer weg.
  • De haren komen zachter terug omdat er een nieuw haartje moet gaan groeien.
  • Sommige haren blijven weg, omdat de haarfollikel beschadigd is en er daardoor geen haartje meer kan groeien.
  • Dit is het geval bij regelmatig harsen.Regelmatig harsen vermindert uiteindelijk de haargroei.
  • Je hoeft niet elke dag te scheren.

 

Nadelen van harsen:

  • Je kunt pas harsen als er haren zitten dus even doorzetten.
  • Je kunt het niet zelf doen.
  • Het is vaak onprettig en pijnlijk.

 

Nazorg
Wat belangrijk is bij het harsen is dat je tot 24 uur na de behandeling niet in de zon gaat. Ook geen zonnebank die zowiezo schadelijk is voor uw huid.

Door het harsen maak je allemaal piepkleine wondjes, als je dan in contact komt met uv-stralen kunnen ze verkleuren en dat kan blijvend zijn.
Na het harsen van het lichaam is het belangrijk om goed te blijven scrubben, op deze manier kun je voorkomen dat er haartjes in gaan groeien.


 Contact

Schrijverskwartier 67
1967 JH Heemskerk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: