menu sluit menu

Gezonde huid en een mooie uitstraling.

Home » Producten

Natuurlijk Mooi en Cenzaa staan voor natuurlijke huidverzorging.

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor de natuur die ons zoveel moois te bieden heeft. Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa producten bij Natuurlijk Mooi kunt u de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit.

Deze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal herstelt en maximale huidverbetering ontstaat. Cenzaa producten hebben heilzame werking en geven een zichtbaar effect op uw huid.

Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen (bepalde conserveeringsmiddelen) of overbodige toevoegingen. Natuurlijk Mooi en Cenzaa handelen met respect voor de natuur.

 

CENZAA INSIDE & OUTSIDE
Op het gebied van de professionele huidverbetering behoort Cenzaa tot een van de succesvolste cosmeticamerken.

De kracht van Cenzaa schuilt in de filosofie dat échte schoonheid van binnen zit.
 

Gangbare huidverzorgingsproducten
In de cosmetica-branche komt men steeds vaker tot de conclusie dat effectieve huidverzorging van binnen- en buiten uit ondersteund moet worden.

Veel dermatologen zijn van mening dat een vrij verkrijgbare crème niet veel meer kan doen dan de huid hydrateren.

Gangbare cosmetica waaronder crèmes, serums reinigingsproducten, maskers etc die voor iedereen vrij te verkrijgen zijn bij de drogist of de parfumerie werken aleen op de bovenste huidlaag .Een mild product van een goede kwaliteit kan de conditie van de opperhuid (bovenste laag) verbeteren.Het resultaat is een soepelere, meer glanzende en veerkrachtiger huid. Maar dit effect is tijdelijk. De opperhuid schilfert aan de buitenkant voortdurend af en wordt vanuit de onderste laag (basale laag) gevoed met nieuwe cellen.

In een maand tijd is de totale bovenste huidlaag vernieuwd. Dit in tegenstelling tot producten die je op doktersrecept kunt verkrijgen.

Producten die de dermatoloog je kan voorschrijven bevatten stoffen die de werking van de verschillende huidcellen krachtiger beïnvloeden. In principe zijn deze stoffen gericht op het tegengaan van ziekten en het herstellen van de normale functies van de huid. Een voorbeeld is een vitamine A-zuur. Dit heeft een bewezen verjongende werking en is effectief bij acne.Maar; wat werkt kan ook een bijwerkingen hebben bij deze hooge concentraties.Vitamine A-zuur kan de huid irriteren. Daarom kun je deze producten niet in de winkel kopen, en zijn ze allen op recept verkrijgbaar.  

 

Tussen vrij verkrijgbare producten en medicinale crèmes zitten nog 2 varianten:cosmeceuticals en nog beter: een PCN2® systeem.

Met de ontwikkeling van de PCN2® formulering zorgen alle producten van Cenzaa voor deze inside & outside huidverbetering.
 

Cosmeceuticals doen veel meer dan de gangbare cosmetica die verkrijgbaar is.Cosmetica producten met cosme-ceticals werken veel dieper door de in de huid en zorgen daarmee voor intensieve huidverbetering en slaan hierdoor een grote brug tussen de gangbare cosmetica en crèmes op recept.

Tegelijkertijd hebben de producten door de toevoeging van Cosmeceuticals minder bijwerkingen dan medicinale crèms.

Met PCN2®systeem (samenstelling van 4 cosmeceuticals voor je totale gezondheid)is de volgende stap gezet tussen de crèms op recept en cosmeceuticals.

De nieuwste manier van samenstellen die nog dichtetr tegen de crèms op recept aan liggen.

Zonder de bijwerkingen maar oplossingsgericht. Dit systeem zorgt voor schoonheid van binnen en buiten. Je huid is immers de spiegel van de binnenkant.
Met traditionele heilzame voedingssupplementen, theeën, analysesystemen en cosmedische producten zorgt Cenzaa voor maximale schoonheid, gezondheid en herstel.
Omdat de huid een weerspiegeling is van de inwendige gezondheid, heeft Cenzaa haar producten ontwikkeld om uw huid te verbeteren en om u te helpen gelukkig en stralen eruit te zien.

Baanbrekend PCN2®-systeem van Cenzaa:

PHYTOCEUTICAL

Hoogwaardige stamcelcomponenten uit therapeutische planten en vruchtenexctracten.Eeen zeer natuurlijke manier van de hoogst haalbare natuurlijke werkstoffen.

COSMECEUTICAL

Resultaatgerichte werkstofcomplexen die voor een doorbraak hebben gezorgd van Cenzaa cosmedische producten.

NUTRACEUTICAL

Maximale "inside out "voedingsextracten zijn natuurlijke en actieve voedingstoffen.Ze voeden de cellen op een dieper niveau en spelen een belangrijke rol in de gezondheid en schoonheid van de huid en het lichaam.

NEUROCEUTICAL

Optimale gezondheid en intens geluksgevoel zijn het resultaat.Deze werkstoffen hebben positive effecten op de huidconditie even als op gemoedstoestand.

 

CENZAA 6 STAPPENPLAN
Huidverzorging en huidverbetering in stappen. Hoeveel aandacht moet u aan uw huid besteden? En wat moet u eigenlijk doen om uw huid jong en mooi te houden? Hoe zorgt u voor maximale huidverbetering? Een basis huidverzorging - voor jong en oud - bestaat uit zes stappen.

6 EENVOUDIGE STAPPEN NAAR HUIDVERBETERING
Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Om u zo goed mogelijk te begeleiden naar een mooie en gezond uitziende huid heeft Cenzaa het 6 stappenplan ontwikkeld:

Stap 1: Reinigen

Stap 2: Diepte reiniging
Stap 3: Serum/Power Complex
Stap 4: 24H Crème
Stap 5: Masker
Stap 6: Beschermen

U vindt het unieke Cenzaa 6 stappen huidverbeteringsprogramma op al uw Cenzaa producten.

 

Stap 1&2 Reiniging en diepte reiniging

Cenzaa Everyday Reiniging
Een prachtig gezonde huid begint bij reinigen en tonificeren. De natuurlijke reinigingsproducten van Cenzaa Everyday hebben een sensationele werking. Cenzaa Everyday verwijdert make-up, verlost de huid van vervuilde stoffen, reinigt de huid diepgaand en stelt daarmee uw huid in staat om stap voor stap haar natuurlijke evenwicht te hervinden. De producten uit het Cenzaa Everyday programma vergemakkelijken de opname en vergroten de effectiviteit van de huidverbeterende producten ná de reiniging. Cenzaa Everyday is stap 1 & 2 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma.

 

 • Velvet Creamy Milk

De ideale 3 in 1-reiniging!
Velvet Creamy Milk [Ultra Soothing Cleanser Face & Eye] is een 3 in 1-formule: cleanser, make-up en eye make-up remover. De zachte, romige emulsie geeft een heerlijke geursensatie en smelt langzaam op uw huid. De Velvet Creamy Milk is rijk aan voedende, anti-oxidatieve, huidverbeterende en beschermende ingrediënten. Geschikt voor alle huidtypen.

PCN2® Effecten
• Ultrazacht reinigingssysteem
• Perfect reinigend en hydraterend
• Verwijdert op milde wijze [oog]make-up
• Anti-stress effect
• Fluweelzacht gevoel en stralende teint
• Ook voor zeer gevoelige huidtypen

 • Velvet Mist

Maximale opname van werkstoffen!
Velvet Mist [Essential Ultra Soothing Toner] is een 2 in 1-formule van revitaliserende, verzachtende en verzorgende lotion die tevens zorgt voor transport van werkstoffen in de huid. De verfrissende Velvet Mist met anti-oxidanten, hydraterende en huidverbeterende eigenschappen werkt verkwikkend, vochtherstellend en stimuleert de opname en de effectiviteit van uw huidverbeterende producten na de reiniging. Geschikt voor alle huidtypen.

PCN2® Effecten
• Luxe, milde alcoholvrije lotion [2 in 1]
• Transport van werkstoffen in de huid
• Herstelt huidbarrière en vocht
• Vitaliseert, ontspant en kalmeert
• Fluweelzacht gevoel en een stralende teint
• Ook voor zeer gevoelige huidtypen

 

 • Rise & Shine Cleanser

Schuimende sensatie voor elke dag!

Rise & Shine Cleanser [Gentle Foaming Cleanser] reinigt de normale en onzuivere huid op een sprankelende, zijde zachte wijze zonder haar uit te drogen. De Rise & Shine Cleansing gel met aangename geurnoten geeft een verfrissend gevoel en zuivert en hydrateert uw huid.

PCN2® Effecten
• Diepreinigende werking
• Zuivert en verfijnt de poriën
• Herstelt pH-waarde en vochtbalans
• Heilzame eigenschappen
• Verwijdert overtollig talg en vuil
• Verfrist en verheldert de teint
 Rise & Shine Cleanser

Schuimende sensatie voor elke dag!
Rise & Shine Cleanser [Gentle Foaming Cleanser] reinigt de normale en onzuivere huid op een sprankelende, zijde zachte wijze zonder haar uit te drogen. De Rise & Shine Cleansing gel met aangename geurnoten geeft een verfrissend gevoel en zuivert en hydrateert uw huid.

PCN2® Effecten
• Diepreinigende werking
• Zuivert en verfijnt de poriën
• Herstelt pH-waarde en vochtbalans
• Heilzame eigenschappen
• Verwijdert overtollig talg en vuil
• Verfrist en verheldert de teint

 

 • Crystal Orange Cleanser (scrub) 

Ervaar het kristalheldere resultaat!
Crystal Orange Cleanser [Skin Polishing Formula] is een ultrazachte 2 in 1-reinigingsgel die uw huid poriën diep zuivert en een lichte polish geeft. De Crystal Orange scrubgel verwijdert vuil en talg en verbetert uw teint.

PCN2® Effecten
• Dieptereiniger en polisher [2 in 1]
• Verwijdert dode huidcellen
• Zuivert de poriën
• Zeer milde microdermabrasie peeling
• Egaliseert huidoneffenheden

 

Stap 3

serum/power complex
 

Cenzaa Power Serum
Voorkomen van rimpels? Versteviging? Gevoelige huid? Het Cenzaa Power programma is speciaal ontwikkeld om de individuele wensen ten aanzien van huidverbetering doelgericht te behandelen. Cenzaa Power weet met haar innovatieve formule en therapeutische werkstoffen, op de meest effectieve wijze de verschillende huidlagen te bereiken. Uw huid zal gaandeweg het programma haar normale functies terug krijgen waardoor ze er weer gezond, stralend en vitaal uitziet. Cenzaa Power Serum is stap 3 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma.

 • Cenzaa Power Moist

Maximaal vitaliserende vochtbooster!
Cenzaa Sweet Power [24H Intensive Cellular Moist Complex] is een zeer intensief vochtregulerend en vitaliserend serum dat vervroegde huidveroudering tegengaat. De exclusieve formule voorziet uw huid direct van een hoge dosis vochtherstellende ingrediënten en geeft haar een stralende teint.

PCN2® Effecten
• Zeer krachtig, vochtregulerend serum
• Voorkomt voortijdige huidveroudering
• Vitaliseert en versterkt de huid
• Beschermt tegen vrije radicalen
• Verkwikt, hydrateert en verzorgt

 

 • Cenzaa Calming Power

Onmisbaar voor de gevoelige huid!
Cenzaa Calming Power [24H Destress & Anti-Redness Complex] is een intensief herstellend serum. Beschermt en herstelt de rode en gevoelige huid en vermindert ontsierende adertjes. Laat zichtbare roodheid en geprikkelde huid tot het verleden behoren en uw huid aangenaam koel aanvoelen.

PCN2® Effecten
• Kalmeert & vermindert roodheid
• Vermindert ontsierende adertjes
• Gelijkmatiger huidbeeld

 

 • Cenzaa Rebalancing Power

Effectief en zuiverend serum!
Cenzaa Rebalancing Power [24H Deep Clarifying Complex] is een intensief zuiverend, talgregulerend, hydraterend serum en bevat ingrediënten met ontstekingsremmende eigenschappen.

PCN2® Effecten
• Matteert de huid en verfijnt poriën
• Zuivert en reguleert talgproductie
• Huidverbeterende fruitzuren
• Ontstekingsremmende eigenschappen
• Stimuleert genezingsproces
 

 

 • Cenzaa Energetic Power

Directe versteviging binnen handbereik!
Cenzaa Energetic Power [24H Non Stop Firming Complex] is een zeer intensief anti-aging serum dat zorgt voor verjonging, vitaliteit, optimale versteviging en een stralende egale teint. Door haar natuurlijke therapeutische werkstoffen creëert Energetic Power op natuurlijke wijze een botox-effect!

PCN2® Effecten
• Onmiddellijk laser-like lift effect
• Tweevoudige verjonging
• Contourverbetering en -versteviging
• Vervaagt huidverkleuringen
• Spankracht en voeding

 

Stap 4

24 uur crème

 

Cenzaa Comfort Cream
Laat u meevoeren naar Mediterrane sferen met de revolutionaire huidverbeterende Cenzaa Comfort Creams. Huidverjongende, hydraterende, verstevigende en corrigerende crèmes met doeltreffende en geavanceerde formules. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, laten uw huidverzorging een reis naar ontspannen oorden zijn. Cenzaa Comfort biedt u een spectaculaire lijn die zorgt dat uw zintuigen een Cenzaationeel moment beleven tijdens het gebruik van deze innovatieve therapeutische cosmetica. Cenzaa Comfort Cream is stap 4 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma.

 • Sweet Moist

Onmiddelijk vochtherstel en stralende teint!
Sweet Moist [24H Intelligent Cellular Moisturizer] is een intensief hydraterende, herstellende en vitaliserende fluid die vervroegde huidveroudering tegengaat. De exclusieve formule voorziet uw huid direct van een hoge dosis vochtherstellende ingrediënten.

PCN2® Effecten
• Super geconcentreerde hydratatie
• Vitaliseert en versterkt de huid
• Voorkomt voortijdige huidveroudering
• Beschermt tegen vrije radicalen
• Voor een gezonde en stralende huid

 

 • Cenzaa Sweet Heaven

De eerste stap in anti-aging!
Cenzaa Sweet Heaven [24H Total Moist & Age Defense Cream] herstelt de vochtarme en droge huid intensief en gaat huidveroudering tegen. De romige 24-uurs crème met aangename geursensatie laat uw huid stralen.

PCN2® Effecten
• Langdurig comfort en hydratatie
• Voorkomt voortijdige huidveroudering
• Stimuleert collageen & elastine
• Beschermt tegen photo-aging
• Geeft vitaliteit en spankracht

 

 • Calming Senses

Dé oplossing voor ontsierende adertjes en roodheid!
Calming Senses [24H Destress & Anti-Redness Emulsion] is een frisse emulsie die zorgt voor een goede huidflora en optimale celverbetering. Herstelt en beschermt de rode en gevoelige huid en vermindert ontsierende adertjes en biedt onmiddellijke kalmering en versterking.

<PCN2® Effecten</b>
• Kalmerend & vermindert roodheid
• Vermindert ontsierende adertjes
• Gelijkmatiger huidbeeld
• Beschermt tegen vrije radicalen
• Ondersteunt herstel van de huid

 

 • Rebalancing Spirit

Zuiver, mat en onmiddellijk in balans!
Rebalancing Spirit [24H Active Clarifying Emulsion] brengt de gestreste, gecombineerde en vette huid in balans door de verbintenis tussen natuur en technologie. Uw huid krijgt haar normale functies terug waardoor ze er gematteerd, zuiver en gezond uitziet.

PCN2® Effecten
• Balanceert en zuivert de huid
• Matteert en verfijnt poriën
• PH- en talgregulerend
• Intensief huid- en vochtherstel
• Huidverbeterende fruitzuren

 

 • Energetic Sunrise

Vitaliserende & eeuwigdurende schoonheid!
Energetic Sunrise [24H NutriScience Age Reduce Cream] is een intensief hydraterende, voedende en vitaliserende anti-aging crème die fijne lijntjes vermindert, de elasticiteit herstelt en voor optimale huidverbetering zorgt.

PCN2® Effecten
• Vitaliserend en optimaal vochtherstel
• Anti-aging & Photo-aging
• Stimuleert celvernieuwing
• Effectief tegen rimpels
• Intensieve voeding en stevigheid

 

 • Energetic Dream

Op natuurlijke wijze het 2D botox-effect!
Energetic Dream [24H NutriScience Double Lifting Cream] is met haar unieke huidverbeterende formule dé anti-aging crème die zorgt voor verjonging, vitaliteit, optimale versteviging en een stralende, egale teint.

PCN2® Effecten
• Tweevoudig liftend en verjongend
• Contourverbetering & -versteviging
• Werkt doeltreffend tegen rimpels
• Vervaagt huidverkleuringen
• Rijke en luxueuze textuur

 

Stap 5

Masker

Cenzaa Intense Touch Masq
Stress, vermoeidheid en overdadige blootstelling aan zon, wind, warmte en kou tasten uw huid aan. Uw huid kan wel wat extra liefde en verzorging gebruiken. De therapeutische werkstoffen uit het Cenzaa Intense Touch programma maken het verschil. Ontdek de weldaad voor uw zintuigen verzonken in een innovatieve formule van huidverbetering. Geniet van de rustgevende of juist verkwikkende werking van de Cenzaa Intense Touch Maskers. Dankzij Cenzaa lacht uw huid de wereld tegemoet. Cenzaa Intense Masq is stap 5 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma.

cenzaa maskers

 • Delight Touch

Voor een energieke en stralende huid!
Delight Touch [Essential NutriCare Masq] is een intensief hydraterend, herstellend en voedend masker met aangename geursensatie. De rijke textuur is ook geschikt als intensieve nachtverzorging.

PCN2® Effecten
• Vitaliserend & voedend
• Onmiddelijke vochtboost
• Liftend & spankracht
• Volume & elasticiteit
• Geschikt als rijke nachtverzorging

 

 • Relaxing Touch

Kalmerend, verkoelend en herstellend!
Relaxing Touch [Destress & Repair Masq] is een intensief kalmerend, ontstressend en hydraterend masker voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Gaat roodheid tegen en geeft direct een comfortabel gevoel.

PCN2® Effecten
• Kalmeert & vermindert roodheid
• Stimuleert genezingsproces
• Gelijkmatiger huidbeeld
• Beschermt tegen vrije radicalen
• Vermindert warm en branderig gevoel

 

 • Ocean Touch

Pure zuiverende kracht!
Ocean Touch [Pure Activating Clay Masq] reinigt en herstelt uw huid met zee-proteïnen en stimuleert de doorbloeding van uw huid. Een intensieve huidoppepper!

PCN2® Effecten
• Diepreinigend & zuiverend
• Geeft energie & stimuleert de doorbloeding
• Direct herstel futloze en vale huid
• Tegen verstopte en verwijde poriën
• Stralende teint met tintelend gevoel

 

Stap 6

Beschermen

 

 • Cenzaa Sun Protection

Cenzaa Sunshield geeft uw huid dat zijdezachte gevoel dat u beleeft na een dagje zonnen, zonder de schadelijke effecten van deze warmtebron. Schadelijke UV straling wordt door 100% natuurlijke ingrediënten gereflecteerd en de Sunshield producten hebben een zeer hoge dosis aan sterke anti-oxidanten waardoor het cel DNA maximaal wordt beschermd. Het product gaat huidveroudering tegen en herstelt de vochtbalans van uw huid. Cenzaa Sunshield wordt geleverd in een medium en high samenstelling. Cenzaa Sun Protection is stap 6 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma. 
 

cenzaa sun protection

 • Cenzaa Facial Protection [Medium]

Bescherming & anti-aging in 1!
Facial Protection [Medium Care] is een hydraterende gezichtsbeschermer die huidveroudering tegengaat en helpt zichtbare schade te voorkomen en uw huid zijde zacht maakt.

PCN2® Effecten
• Medium huidbescherming
• Gaat huidveroudering tegen
• Gaat ongewenste pigmentatie tegen
• Optimale DNA-bescherming
• Maximaal vochtherstel

 

 • Cenzaa Facial Protection [High]

Bescherming & anti-aging in 1!
Facial Protection (High Care) is een hydraterende gezichtsbeschermer die huidveroudering tegengaat en helpt zichtbare schade te voorkomen en uw huid zijde zacht maakt.

PCN2® Effecten
• Hoge huidbescherming
• Gaat huidveroudering tegen
• Gaat ongewenste pigmentatie tegen
• Optimale DNA-bescherming
• Maximaal vochtherstel

 

 

 • Cenzaa BB Cream

Een zomers gevoel, iedere dag… met de Lovely Radiance producten van Cenzaa. Een getinte dagcrème op basis van zeer sterke anti-oxidanten en met een 100% natuurlijke UV reflectie! De ultrafijne kleurpigmenten van de Lovely Radiance geven uw huid een natuurlijke, gelijkmatige en stralende zomerse teint. Oneffenheden en vermoeidheidsverschijnselen worden verzacht en droogtelijntjes worden opgeheven. De allergeenvrije formule hydrateert, verzorgt en laat uw huid zijdezacht aanvoelen. Cenzaa BB Cream is stap 6 binnen het Cenzaa 6-stappen huidverbeteringsprogramma.

 

 

 • Lovely Radiance Ivory Beige

Een ivoren gloed met anti-age effect!
Lovely Radiance Ivory Beige [Protecting Moist Foundation] is een getinte dagcrème die uw huid hydrateert, beschermt en huidveroudering tegengaat. Het geeft uw huid een zachte, ivoorbeige gloed.

PCN2® Effecten
• Anti-aging foundation
• Egale en stralende teint
• Natuurlijk en langdurig effect
• Medium huidbescherming
• Beschermt tegen vrije radicalen

 

 • Lovely Radiance Golden Honey

Een gouden gloed met anti-age effect!
Lovely Radiance Golden Honey [Protecting Moist Foundation] is een getinte dagcrème die uw huid hydrateert, beschermt en huidveroudering tegengaat. Het geeft uw huid een zachte, gouden gloed.

PCN2® Effecten
• Anti-aging foundation
• Egale en stralende teint
• Natuurlijk en langdurig effect
• Medium huidbescherming
• Beschermt tegen vrije radicalen

 

 • Lovely Radiance Warm Bronze

Een bronzen gloed met anti-age effect!
Lovely Radiance Warm Bronze [Protecting Moist Foundation] is een getinte dagcrème die uw huid hydrateert, beschermt en huidveroudering tegengaat. Het geeft uw huid een warme, zomerse gloed.

PCN2® Effecten
• Anti-aging foundation
• Egale en stralende teint
• Natuurlijk en langdurig effect
• Medium huidbescherming
• Beschermt tegen vrije radicalen

 

 

 

 

Breng je huis in de Cenzaa sfeer!


Verwen jezelf of je dierbare met een kadobon van Natuurlijk Mooi of/ en een van de prachtige kadosets van Cenzaa.

 

geurkaarsen Cenzaa-Natuurlijk Mooi-Heemskekrgift set-natuurlijke verzorging-schoonheidssalon Natuurlijk Mooi-Heemskerk

 

Een rust moment.... Cenzaa thee

 

 • Cenzaa Dream Tea

Maak een verrukkelijke ontdekkingsreis met de vier biologische smaakmakers van Cenzaa. Uw papillen worden getrakteerd op overheerlijke en pure ingrediënten. Haal de Taste of Cenzaa in uw huis en reis in gedachten af naar prachtige droombestemmingen.

 

kruidenthee-gezonde voeding- Natuurlijk Mooi-schoonheidssalon Heemskerkontspannende thee-Cenzaa-Natuurlijk Mooi-schoonheidssalon Heemskerk

 

 • Sweet Dream Tea

Geniet van het exotische, smaakvolle aroma!
De krachtige antioxidanten in groene thee, banaan en aardbei versterken het immuunsysteem en gaan huidveroudering tegen. Honing en kokosolie hebben een positieve invloed op hart- en bloedvaten en werken als een natuurlijk antibioticum.
Geniet dagelijks van een smaakvolle reis naar verre oorden, waar Sweet Dream Tea haar roots heeft liggen.

 

 • Calming Dream Tea

Rustgevende en heilzame thee-melange!
De traditionele heilzame samenstelling van Calming Dream Tea heeft een rustgevende werking, kalmeert uw huid en brengt haar weer in natuurlijke balans. Kruizemuntblaadjes, bramenblad, rozenbloesem, sinaasappelbloesem en kamille maken deze thee perfect om te drinken voor het slapen gaan. Maak een smaakvolle droomreis met de pure compositie van deze unieke melange.
 

 • Rebalancing Dream Tea

Helpt bij het natuurlijke herstel van uw huid!
De verfijnde samenstelling van Rebalancing Dream Tea heeft een ontgiftende werking, versterkt de huid en verhoogt haar natuurlijke weerstand. Venkel, rozenbottel, hibiscus, citroen gras en kamille is de perfecte melange voor een smaakvolle droomreis uit de natuur. Drink drie kopjes per dag om uw lichaam en geest in balans te brengen.
Trakteer uzelf en geniet iedere dag van deze balancerende, 100% biologische kruidenmelange!

 

 • Energetic Dream Tea

Intense smaak vol vitaliteit en kracht!
De traditionele kruidencompositie in Energetic Dream Tea laat de energie volop door uw lichaam stromen en bouwt uw natuurlijke bescherming weer op.
Hibiscus, vijgen, physalis, appel en goudsbloembloesem geven deze thee een krachtige smaak. Geniet van de geurende melange en beleef de ontspanning van een traditioneel Oosters theeritueel.
Trakteer uzelf en geniet iedere dag van deze vitaliserende, 100% biologische kruidenmelange!

 

 

Contact

Schrijverskwartier 67
1967 JH Heemskerk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: