menu sluit menu

Huidverbetering op maat Heemskerk

Home » Huidverbetering op maat Heemskerk

Wist u dat gezondheid op het gezicht geschreven staat?

Vanuit de oosterse huiddiagnose is de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam. We weten natuurlijk allang dat als we ons niet lekker voelen, de huid daaronder lijdt. Met de “East meets West” huidanalyse van Cenzaa bij de beautysalon Natuurlijk Mooi word uw huidconditie letterlijk in kaart gebracht.
 

De spiegel van uw ziel

Deze bijzondere methode van huidanalyse, gebaseerd op traditionele Oosterse geneeskunde, let op vele kleine aspecten in het gezicht. De zones in het gezicht geven vaak extra informatie over de oorzaken van de huidproblemen, huidconditie en gezondheid. Deze unike methode maakt gezichtsbehandelingen bij schoonheidsspecialiste Karolina Slot bijzonder.Ze zijn niet alleen lekker en ontspannend maar pakken de huidige huidproblemen bij de oorzaak aan.
 

OUR INSIDE & OUTSIDE PHILOSOPHY

 

INSIDE WORLD

Met de unieke Cenzaa huidanalyse bij schoonheidssalon Natuurlijk Mooi Heemskerk wordt de huidconditie en eventuele huidproblemen met mogelijke onderliggende oorzaken achterhaald. De huid wordt letterlijk in kaart gebracht om zo een stappenplan op te stellen voor een gezonde huid.(kijk voor meer info over 6 stappen plan op http://www.natuurlijkmooizijn.com/optimale-huidverzorging-in-6-stappen.html). Zo stellen we bij de beautysalon Natuurlijk Mooi samen een effective behandelplanom uw huidconditie optimaal te verbeteren. Bij beauty&welnesssalon Natuurlijk Mooi Heemskerk worden uw huidproblemen bij de oorzaak aangepakt. De “beauty from within” theeën werkrijgbaar bij dé welness&schoonheidsalon van Heemskerk zijn een onderdeel van het Inside programma welke speciaal ontwikkeld zijn ter ondersteuning hiervan.
 
Uw Cenzaa Expert Karolina Slot-Kubrak geeft u inzicht in de conditie van uw huid. Samen word er een stappenplan opgesteld voor een gezondere huid. Mooie, gezonde en stralende huid is vanaf nu in uw handbereik. Maak snel een afspraak bij Natuurlijk Mooi door0641633948 of 0251-200-233 te bellen of via onze website http://www.natuurlijkmooizijn.com/afspraak-maken.html
Graag tot ziens bij Natuurlijk Mooi.
 

Contact

Schrijverskwartier 67
1967 JH Heemskerk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: