menu sluit menu

Verzorgde handen en voeten, langdurig mooie nagels?

Home » Behandelingen » Hand- en voetverzorging

 

Uw handen zijn uw visitekaartje

Uw handen zijn uw visitekaartje en zeggen veel over uw persoonlijke verzorging en verraadden snel uw professie, leeftijd etc. 

Ze hebben veel te lijden onder weersinvloeden zoals kou, zon  en wind maar ook schoonmaakmiddelen 

tijdens huishoudelijk werk. Omdat de huid op je handen vrij dun is en weinig talgklieren heeft, is deze kwetsbaar voor uitdroging. Het gevolg is dat handen daardoor heel gevoelig zijn voor rimpelvorming en uitdroging.Dit verouderingsproces kunt u uitstellen door uw handen goed te verzorgen. Het liefst al op zo jong mogelijke leeftijd.
 

 

 

Geef je voeten de verzorging die ze verdienen!

Voeten zijn heel belangrijk, maar ze worden bijna niet verzorgd. Aandacht en geld besteden aan hand- en gezichtsverzorging vinden we heel normaal, maar voeten worden door velen vergeten ondanks dat ze elke dag toch behoorlijk belast worden. Onze voeten dragen ons de hele dag en het is dus zeer belangrijk dat ze in goede conditie blijven.

Een envoudige voetmassage en een voetenbad brengen een heerlijke ontspanning en met een goede verzorging voelen je voeten niet alleen lekkerder aan maar  ze zien er ook mooi uit.

 

  

 


Mooie nagels met een langdurig resultaat.

French manicure en pedicure worden uitgevoerd met NCM Soak Off Lak gel. Deze gel in de vorm van nagellak biedt 2 tot 4 weken blijvend resultaat op de nagels van handen en 6 tot 8 weken op de nagels van de voeten.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een van onze mooie kleuren.

 

 

Contact

Schrijverskwartier 67
1967 JH Heemskerk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: