menu sluit menu

Over Cenzaa

Home » Over ons » Over Cenzaa

CENZAA, 'sensation of nature'
Cenzaa is revolutionair door haar filosofie van ontspanning, verjonging, verzorging en onvergetelijke geursensaties. Cenzaa staat voor natuurlijke huidverzorging met traditionele therapeutische werkstoffen. Mediterrane en oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën die zorgen voor een zintuiglijke ervaring van welzijn. De producten hebben hierdoor een heilzame werking en geven een zichtbaar effect op de huid. De verfijnde geuren en rijke texturen, vol inspiratie uit de natuur, geven u hernieuwde energie en verzorgen uw huid.

 

‘Cenzaa’ stamt af van het woord ‘zijde’. Van de oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de ‘Zijderoute’. De belangrijkste verbinding tussen de Oosterse en Westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet in essentiële oliën. De samenwerking tussen deze pure ingrediënten geven de producten kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.


Cenzaa producten
 

Cenzaa maakt gebruik van de meest recente laboratorium technieken. Cenzaa heeft als eerste ter wereld PCN2®-system togevoegd aan haar producten  waardoor de producten een scala aan gepatenteerde werkstofcomplexen bevatten en waarbij vier innovatie technologieën verenigd zijn tot ongeëvenaarde cosmedische producten met ultieme wellness beleving.

 

Cenzaa biedt geavanceerde en effectieve huidverbetering met waardering voor schoonheid van mens, dier en natuur.

 

Hierbij haalt Cenzaa het beste uit twee werelden, Science en Nature, het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel het hoogst haalbare resultaat te bereiken met weldadige en geavanceerde behandelingen en producten.

Stap binnen in de wereld van Cenzaa & Natuurlijk Mooi  en ervaar de serene sfeer en hoogwaardige producten!

 

Natuurlijk Mooi kiest natuurlijk voor Cenzaa.  

Contact

Schrijverskwartier 67
1967 JH Heemskerk
Email: [email protected]
Telefoon: 0251-200233
Mobiel: 06-41633948
Kvk: 58641343

Bankrek.nr.: NL46ABNA0567339831

Bank: ABN-AMRO

Social media: